'Blikopener Radio' spreekt Rixt Herklots van The Next Women

Vanwege corona helaas niet in de studio, maar wel aan de telefoon op maandag 23 maart: Rixt Herklots. Zij is operationeel directeur van The Next Women, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en investeerders. Haar missie is om vrouwen te inspireren om ook het bedrijfsleven in te stappen en hun impact te vergroten. The Next Women biedt daarom onder andere toegang tot kapitaal en netwerken. Wij zijn nieuwsgierig.

Maandag 16 maart ging onze uitzending vanaf de Automotive Campus in Helmond helaas niet door vanwege het coronavirus. Maar het werd geen mindere uitzending! We belden met Erwin Blom over thuiswerkmogelijkheden, relevanter kan bijna niet in deze tijd. Binnen een paar dagen werd zijn lijst met tools door meer dan duizend mensen bekeken. ‘Het verbaasde mij eerlijk gezegd dat nog best weinig bedrijven de kracht van online werken hadden gezien,’ aldus Erwin. ‘Als deze situatie langer gaat duren, gaat dit denk ik een omslagpunt zijn.’

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Rixt Herklots | eigen foto

Gepubliceerd: 18 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×