'Door de Mangel' krijgt EHBO-les

Door de coronamaatregelen kan het team van ‘Door de Mangel’ momenteel geen gasten ontvangen in de studio. De gasten zijn wel de pijlers van het programma. Daarom is besloten voorlopig herhalingen uit te zenden van eerdere uitzendingen.

Afgelopen maandag was pedicure en coach Elly Groenveld te gast. De Aalsmeerse is via de gezondheidszorg en het taxiwezen aan de slag gegaan als pedicure. Maar paarden vormden al een rode draad in haar leven en toen zij een opleiding kon volgen om mensen te coachen met behulp van paarden, hoefde zij niet lang na te denken. “Het is niet eenvoudig uit te leggen wat je precies doet, je kunt het het beste zelf ondergaan”, vertelde Elly. De paardenliefhebster omschreef zichzelf als vrolijk, optimistisch en behulpzaam.

Ook Elly heeft weer een nieuwe gast gevonden. Komende maandag 23 maart kunt u de aflevering met Linda van Veen beluisteren. Zij was op 4 maart 2019 te gast in de talkshow en geeft EHBO-lessen aan kinderen en volwassenen. Vele verrassende vragen zullen maandag aan Van Veen worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 18 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×