Een sportieve ‘Young Ones’

Vorige week werd de uitzending van ‘Young Ones’ een weekje opgeschoven in verband met de extra uitzending van ‘Radio Aalsmeer Politiek’ waarin burgemeester Oude Kotte te gast was vanwege de coronacrisis.

Komende woensdag 25 maart gaat jeugdprogramma ‘Young Ones’ in gesprek met floretschermer Daniel Giacon over zijn bijzondere sport en ook interviewt Jonas Pons telefonisch trampolinespringers van SV Omnia die vertellen over hun doel een trampolinecentrum in Aalsmeer te realiseren. Met leuke muziek wordt het weer een gezellig programma op de woensdagavond.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Daniel Giacon | Bizzi Team

Gepubliceerd: 23 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×