'Echt Esther' herhaalt uitzending 'Geboorte in kaart'

Donderdag 26 maart is er weer een herhaling van ‘Echt Esther’. Natascha Bakker is opvoed-coach en trainer en mama van twee prachtige kinderen van vijf en twee jaar. Natascha heeft haar eigen coaching praktijk genaamd PUUR. Binnen deze praktijk zijn alle ouders en kinderen welkom, die een beetje ondersteuning kunnen gebruiken. Aan de hand van jouw hulpvraag kijkt zij wat nodig is. Denk hierbij aan timemanagement voor ouders of individuele coaching.

Sinds kort ook: Geboorte in kaart! Dit onderwerp is nog vrij nieuw in Nederland. De start van een baby zegt veel over de behoefte van een kind en volwassenen. Ieders start in het leven is uniek en daarom zal iedere geboorte in kaart uniek zijn. Wil jij daar graag meer over weten? Luister donderdag 26 maart naar de herhaling van deze super leuke uitzending.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Natascha Bakker | eigen foto

Gepubliceerd: 23 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×