Felix van den Horst bij 'Blikopener Radio'

Welzijn en betrokkenheid van werknemers: voor elke organisatie belangrijk! Hoe kun je dat welzijn en die betrokkenheid verbeteren? Start-up Clairify wil dit doen door middel van het optimaliseren van het kantoorklimaat. ‘Blikopener Radio’ spreekt op 30 maart op afstand met mede-oprichter Felix van den Horst. Zij willen weten wat deze inspirerende start-up precies doet, hoe het allemaal is begonnen en wat de toekomstplannen zijn. En deze uitzending komen net als andere uitzendingen weer twee columnisten aan het woord en is er de ‘Week van Wilg’, waarin technologische nieuwtjes worden besproken.

Maandag 23 maart spraken Lennart en Esther via Skype Rixt Herklots van TheNextWomen, een business-platform dat vrouwen bij elkaar brengt voor inspiratie en samenwerkingen. Ze organiseren netwerkbijeenkomsten, workshops en business-events voor en door vrouwen. “We doen bijvoorbeeld ook internationale pitch-competities en geven zichtbaarheid aan de 100 meest succesvolle vrouwelijke ondernemers in Nederland. En we besteden aandacht aan aanstormend talent.” Ook is er een fonds dat start-ups met een vrouwelijke oprichter en investeerders verbindt. “We dachten: we kunnen de hele wereld vragen om te investeren in vrouwen, maar we kunnen het ook zelf doen.”

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Felix van den Horst | eigen foto

Gepubliceerd: 23 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×