Sluit je thuis-schooldag af met 'Let’s Go' op radio en TV!

Het kinderprogramma ‘Let’s Go’ is terug bij Radio Aalsmeer. Niet alleen op vrijdag, maar iedere schooldag! Het programma was al een tijdje gestopt, maar wordt vanwege de bijzondere situatie waarin we nu zitten weer in het leven geroepen.

Met ‘Let’s Go (and stay home)’ sluit je jouw thuis-school-dag gezellig af. Helaas geen gasten in de studio, maar daar hebben we iets op gevonden… Wat? Nou: vraag je favoriete nummer aan door tijdens de uitzending te bellen naar de studio. Doe een shout out naar vriendjes en vriendinnetjes. Laat een lief berichtje achter voor de mensen die je mist. Maar ook foto’s en filmpjes zijn van harte welkom. Deze zijn dan weer te zien op het tv-kanaal van Radio Aalsmeer. Natuurlijk zorgen wij ook voor leuke tips over hoe je het beste thuis kan werken, sporten, creatief kan zijn en de dag doorkomt!

Dus luister naar ‘Let’s Go (and stay home)’ en doe mee! Dan maken we samen het thuisblijven net wat leuker! En bonus:  je ouders/verzorgers hebben ook even een uurtje voor zichzelf.

Kim, Niels en Lennart hebben er zin in!
Heb je een foto en/of filmpje dat je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere schooldag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kim Maarse | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 23 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×