'Door de Mangel' op herhaling met Cor Hermanns

Door de coronamaatregelen kan het team van ‘Door de Mangel’ momenteel geen gasten ontvangen in de studio. De gasten zijn echter wel de pijlers van het programma. Daarom is besloten voorlopig herhalingen uit te zenden van eerdere uitzendingen.

Komende maandag is de uitzending met Cor Hermanns terug te horen. Hij was op 6 mei vorig jaar te gast. Cor is geboren in Amstelveen en is 40 jaar werkzaam geweest in de wegenbouw, waaronder voor de gemeente Aalsmeer. Daarnaast is hij al jaren actief binnen diverse besturen en verzorgt hij rondvaarten door de Bovenlanden. Cor omschreef zichzelf als een bruggenbouwer, oplossingsgericht en mensen-mens. Wat hij verder te vertellen heeft, hoor je maandag 30 maart in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Cor Hermanns | eigen foto

Gepubliceerd: 25 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×