Zeven Aalsmeerders besmet met coronavirus

Op zondag 22 maart is volgens het RIVM in Aalsmeer het aantal mensen besmet met het coronavirus gestegen met 3, dat betekent nu in totaal 7 personen. In Amstelveen kwam er 1 besmetting bij en staat de teller nu op 27. In Uithoorn staat het aantal positieve tests nog altijd op 2. Aan de andere kant van de Ringvaart in de Haarlemmermeer is het aantal 16 coronabesmettingen.

Het aantal doden in ons land is de afgelopen 24 uur gestegen met 43 personen. Binnen Nederland overleden nog niet eerder zoveel patiënten op één dag. Het totaal aantal doden staat nu op 179. Het aantal nieuwe besmettingen bedroeg 573, in totaal nu 4.204.

Toch zijn er nog altijd mensen die het niet zo nauw nemen met de maatregelen om het virus af te remmen. Daarom hebben de autoriteiten zondag middels een NL-Alert nogmaals alle inwoners opgeroepen om zich aan de maatregelen te houden. Houd minimaal 1½ meter afstand tot elkaar, vermijd drukte of blijf zoveel mogelijk binnen! Zie ook: NL-Alert “Samen tegen Corona”

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 22 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×