Ilona zamelt 1350 vuurwerkbrillen in voor OLVG

Afgelopen donderdag plaatste de Aalsmeerse Ilona van Tol een oproep op Facebook om vuurwerkbrillen in te zamelen voor het OLV-ziekenhuis. De brillen kunnen het verplegend personeel beschermen tegen besmetting met het coronavirus. De oproep heeft heel wat brillen opgeleverd. Op vrijdag stond de teller op 1280 brillen die zij mocht ontvangen.

Uiteindelijk heeft zij de inzameling zondag beëindigd met in totaal 1350 brillen. Zij zal deze maandag overhandigen aan het personeel van het OLVG-West in Amsterdam. Ilona van Tol: “Ik wil graag alle mensen bedanken voor het inzamelen van de brillen. We hebben allemaal een steentje bijgedragen.”

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 22 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×