Coronakansen en uitdagingen bij ‘Echt Esther’

Ben jij al corona moe? Toch moeten we nog even dealen met deze nieuwe surrealistische werkelijkheid. Ook deze donderdagavond praat Esther Sparnaaij in haar programma ‘Echt Esther’ met verschillende mensen over de kansen en uitdagingen die de coronacrisis met zich meebrengt. Met Cor Millenaar praat ze over hoe hij nu iets kan betekenen voor zijn klanten. Met Lydia Vlasman, eigenaresse van Hotel Lakeside, over de 1,5 meter maatschappij in de horeca, kan dat? En met Clara Overes (passietest coach) over werken vanuit je passie. Zijn daarvoor ook mogelijkheden ondanks dat we nu zo veel mogelijk moeten thuiswerken?

Het uur wordt afgesloten met de tweewekelijkse column van Truus Oudendijk, waarbij we weer een persoonlijk inkijkje in haar leven krijgen. Meeluisteren of kijken kan vanaf 19.00 uur via www.radioaalsmeer.nl . Heb jij een vraag voor een van de gasten? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×