Geen bewonersoverleg en aangepaste 4 mei herdenking

Het Bewonersoverleg van de Dorpsraad Kudelstaart zou op 20 april worden gehouden. De vergadering zou gewijd zijn aan “De ontwikkelingen in Vrouwentroost”. Echter na het laatste overleg op 2 maart jl. veranderde de wereld door het Coronavirus en de beperkende maatregelen, waar het bestuur van de Dorpsraad overigens volledig achter staan. De gezondheid gaat voor alles.

Ondanks de ontwikkelingen in Vrouwentroost door gaan, is het bewonersoverleg van 20 april afgelast. Deze week is de eerste paal geslagen voor Womens Eye (v/h Pannenbar). De Dorpsraad bekijkt of het zinvol is dit onderwerp op de agenda van de septembervergadering te zetten.

Op maandag 29 juni staat de jaarlijkse fietstocht nog op de agenda. Afhankelijk van de stand van zaken, wordt bekeken of deze door kan gaan. Wat zeker niet door kan gaan is de 4 mei herdenking bij het oorlogsmonument De Propeller aan de Schweitzerstraat. Er is nog overleg met de burgemeester op welke wijze Kudelstaart stil kan staan bij de gevallenen in de oorlog.

Foto: © Radio Aalsmeer | John Tesselaar

Gepubliceerd: 16 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×