Jongeren Stichting SAM bedankt iedereen

De afgelopen weken is de Jongeren Stichting SAM bezig geweest met een kaartenactie voor de ouderen in Aalsmeer. In een aantal supermarkten en winkels in Aalsmeer hadden zij een kaartenbox neergezet waarin iedereen iets leuks, zoals kaarten en tekeningen e.d. kon doen voor de ouderen. Hieraan is massaal gehoor gegeven!

Bedankt!
Afgelopen vrijdag zijn de boxen bij de winkels opgehaald en kwamen er welgeteld 409 stuks aan kaartjes, tekeningen, knutselwerkjes en nog veel meer uit de boxen! Hiervoor wil Jongeren Stichting SAM natuurlijk iedereen die iets leuks in de boxen heeft gedaan hartstikke bedanken! Door jullie laten ze de ouderen in Aalsmeer weten dat we aan ze denken en dat we er voor ze zijn. Als de ‘lock down’ nog heel lang gaat duren zou het zo maar kunnen dat deze actie herhaald wordt.

Mocht je op de hoogte willen blijven van de komende activiteiten van Jongeren Stichting SAM kun je hun volgen op de Facebookpagina. Ben jij tussen de 15 en 30 jaar oud en lijkt het je leuk om een paar keer per jaar een activiteit te organiseren voor ouderen of mensen met een beperking? Je bent van harte welkom om vrijwilliger te worden bij Jongeren Stichting SAM! Om je op te geven kan je mailen naar jongerenstichtingsam@gmail.com

Foto: Jongeren Stichting SAM

Gepubliceerd: 14 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×