Lokale DJ’s gezocht voor bijzondere Koningsdag

Koningsdag 2020 wordt anders dan we gewend zijn. Koningsdag wordt Woningsdag en om deze dag zo leuk mogelijk te maken heeft Radio Aalsmeer iets unieks bedacht: de hele dag krijgen DJ’s uit Aalsmeer en Kudelstaart een podium op TV! Op deze manier kan iedereen thuis een feestje vieren, op de klanken van de vele DJ talenten uit de buurt. Kortom: Feest mee op TV!

Want ja, wat is een feestje zonder DJ’s? Draaien voor een groep mensen zit er nu natuurlijk niet in en vele internationale DJ’s verzorgen deze dagen dan ook livestreams vanuit hun huizen. Hoe leuk is het om deze Koningsdag extra bijzonder te maken door vanuit huis met elkaar verbonden te zijn via de muziek van gepassioneerde plaatsgenoten?! 

Vanaf een hoog dak met uitzicht over de Aalsmeerse skyline worden de DJ sets live uitgezonden op TV, via de radio en op internet. Via het bekende videochat programma Zoom kun je de rest van Aalsmeer laten zien hoe jij thuis mee feest, dus vergeet je oranje outfit niet! 

Alle Aalsmeerse DJ’s, van beginnend tot ervaren, worden uitgenodigd om zich aan te melden voor dit unieke evenement. Samen gaan ze zorgen voor een gevarieerde feest mix.

Ben je DJ en wil je meedoen? Hou er dan rekening mee dat je voor een breed publiek draait. Extremere muziekstijlen (hardcore/hardstyle/trap/dubstep/etc) kunnen niet in het schema worden opgenomen. Zorg voor veel variatie en blije muziek, dan wordt het voor iedereen een leuke dag! 

De precieze invulling van de dag wordt later bekend gemaakt. Wel kan de omroep al verklappen dat er ’s avonds wordt afgesloten de befaamde TV Pubquiz van de Mark en Eric Show! 

Aanmelden kan hier!

Gepubliceerd: 15 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×