Ook de Pramenrace staat op losse schroeven

Vorige week berichtten wij al over het cancelen van de Junior Pramenrace. “Wij vonden het te onzeker om door te laten gaan en sinds dinsdag is het ook niet meer toegestaan”, aldus S.P.I.E.-voorzitter Erna van den Heuvel.

Maar ook de Pramenrace in september staat op losse schroeven. “Voor de race in september houden wij uiteraard ook de nieuwsberichten nauwlettend in de gaten. Ook hebben wij nauw contact met de gemeente”, zegt Van den Heuvel in een mail aan alle sponsoren. Dit is ook de reden waarom de ‘Stichting Pramenrace In Ere’ nog geen sponsoren zal benaderen of factureren. “Wij gaan dit pas doen als wij voor 100 % zeker zijn dat de Aalsmeerse Pramenrace door gang kan vinden.”

Mocht de race in september niet door kunnen gaan, wil de S.P.I.E. een alternatief programma bedenken en aanbieden aan Aalsmeer. Uiteraard zal dan wel mogelijk een beroep worden gedaan op enkele weldoeners.

Foto: © Radio Aalsmeer | Esther Gons

Gepubliceerd: 23 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×