Troost Radio: Top 40 Classic

In deze bizarre tijden kunnen we wel wat troost gebruiken. En nostalgie werkt, dat blijkt uit de populariteit van Troost-TV van de publieke omroep. Hierin worden allerlei oude televisieprogramma’s uitgezonden. Radio Aalsmeer neemt je vanaf nu iedere vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 mee terug in de tijd, met een oude Top 40-lijst.

Naar de week waarin je 18 werd, je ging trouwen of een bijzondere zomervakantie bijvoorbeeld. Even de corona vergeten en samen met DJ Frank Bunnik écht  even helemaal terug in de tijd, want je hoort ze alle veertig inclusief de vergeten hitjes en guilty pleasures én bekende jingles uit die tijd. Wil je ook een Top 40 uit een bepaalde week horen, vanaf 1965? Laat het weten via frank@radioaalsmeer.nl!

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 7 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×