Werkzaamheden Spoorlaan van start

Op 6 mei 2020 starten de werkzaamheden aan de Spoorlaan. Het asfalt van de Spoorlaan wordt vervangen door een klinkerbestrating waarbij er aan de zijde van de woningen Spoorlaan 1- 24 langsparkeerplaatsen worden gerealiseerd. Ter hoogte van de aansluiting met Korianderhof komen in de rijbaan twee verhoogde kruisingsvlakken. Ook wordt er een nieuwe riolering aangelegd.

Planning
De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd door aannemingsbedrijf Boogaard Infra uit Nieuw Vennep en zijn klaar eind september 2020. De wegomleidingen en wegafzettingen worden door de aannemer met hekken en verkeersborden aangegeven. Ook zijn de hulpdiensten van deze werkzaamheden op de hoogte.

Kijk voor de laatste informatie over deze en andere werkzaamheden op: www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering

Gepubliceerd: 29 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×