Zebrapad voor Vera

Vrijdag 24 april opende Vera samen met wethouder Robert van Rijn officieel het zebrapad aan de Ophelialaan. Dit deed zij door een lint door te knippen.

Vera wilde graag zelf naar school kunnen lopen. Omdat ze hiervoor de Ophelialaan over moest steken vonden haar ouders het niet veilig genoeg voor haar. Daarom schreef zij een brief aan de gemeente met de vraag of hier een zebrapad kon komen zodat haar ouders het wel veilig genoeg vonden voor haar om hier over te steken.

Wethouder Robert van Rijn: “Verkeersveiligheid is belangrijk. Zeker voor schoolgaande kinderen. Vera had zo’n mooie brief gestuurd. We zijn eerst samen gaan kijken bij de plek waar ze oversteekt en daarna kon de zebra snel worden aangelegd.”

Vera heeft het zebrapad gesigneerd en gedoopt tot ‘Verapad’. Ook haar ouders waren blij met de aanleg van het zebrapad en Vera mag nu na de vakantie zelf naar school lopen.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 24 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×