Aalsmeer welkom terug!

Langzaam maar zeker wordt het coronavirus teruggedrongen. Gelukkig neemt het aantal besmettingen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen langzaam maar zeker (?) af. Daardoor wordt de lockdown intelligent versoepeld. De scholen gaan weer open, het openbaar vervoer komt weer opgang, bedrijven, winkels en horeca openen steeds meer de deuren. Uiteraard wel allemaal op 1,5 meter afstand, blijven we onze handen wassen en gaan we in zelfquarantaine bij klachten.

Ook Aalsmeer komt langzaam maar zeker weer tot leven. Dat merken we op de grond, maar ook al een beetje in de lucht. Kortom ‘Welkom terug in Aalsmeer’. De gemeente vat dit allemaal samen in een leuk filmpje. Samen werken we naar het nieuwe normaal. Aalsmeer welkom terug!

Gepubliceerd: 20 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×