Auto te water op kruising Machineweg-Catherina Amalialaan

Dinsdagavond omstreeks kwart voor negen is op de kruising Catherina Amalialaan en Machineweg in Aalsmeer een auto te water geraakt na een ongeval. Twee auto’s botsten opelkaar waarbij één van de auto’s te water zijn geraakt.
Hulpdiensten als de brandweer en ambulancedienst kwamen ter plekke. Een inzittende is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Een ander is ter plaatste gecontroleerd door het ambulancepersoneel.

Dit kruispunt wordt gezien als één van de gevaarlijkste in Aalsmeer. Er gebeuren regelmatig ongelukken. In 2017 is er door omwonenden zelfs een online petitie gehouden voor de komst van een rotonde. Afgelopen januari presenteerde de gemeente tijdens een informatieavond inrichtingsplannen waaruit bleek dat de rotonde er komt.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 5 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×