CRASH-museum op 6 juni weer open

Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 is er klaar voor om op 6 juni haar deuren weer voor publiek te openen en wacht dan ook met gezonde spanning op de boodschap die Minister President Rutte op 20 mei brengt. “Wij hebben deze datum gekozen omdat het samenvalt met een andere belangrijke historische datum: de dag waarop “Operation Overlord” 76 jaar geleden van start ging”, aldus het museum. In de afgelopen weken is door de vrijwilligers hard gewerkt aan een goede routering met eenrichtingsverkeer. CRASH houdt zich strikt aan de regelgeving van de regering en het RIVM.

Uw bezoek
De ingang tot het museum is verplaatst naar een andere ruimte en bezoekers kunnen net rondgeleid worden. Daarom krijgen de bezoekers bij de receptie het routeboekje “Op Ontdekking door het Museum” uitgereikt. Ter plekke is het verhaal van dat object te lezen. Ook is bij verschillende objecten een kaart geplaatst met een QR-code. Als die QR-code wordt gescand zal een PDF document op de telefoon worden gedownload met informatie.

Tijdslots
Omdat het aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd mogen toelaten aan een maximum is gebonden, moeten toegangskaartjes vooraf worden besteld. Er zijn drie tijd slots geregeld: van 11.00 tot 12.30 uur, van 13.00 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 16.00 uur. Het museum gaat voorlopig allen op zaterdag en de tweede zondag van de maand open.

Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website. Afrekenen kan uitsluitend per PIN-betaling bij de kassa van het museum.

Foto: CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum | eigen foto

Gepubliceerd: 17 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×