Doe mee met de expositie ‘Waar kijk jij naar uit?’

De culturele instellingen zijn benieuwd wat jij het meeste mist tijdens de coronacrisis. Stuur een foto, gedicht, tekening of een andere creatie op over waar je naar uitkijkt als alle maatregelen niet meer nodig zijn. Iedereen kan meedoen: jong en oud.

“Over de inzendingen tekenen we een mooi kozijn. Zo kunnen deelnemers later terugkijken hoe zij deze tijd hebben ervaren. Alle inzendingen worden gedeeld op de website en social media van de organisaties”, licht Meliza de Vries van de Bibliotheek toe.

De Bibliotheek Amstelland, Amstelveens Poppentheater, Cobra Museum, Museum Jan, P60, Platform C, Schouwburg Amstelveen en de Volksuniversiteit maken samen een expositie hiervan (datum en locatie worden nog bekend gemaakt). Inzenden kan tot 1 juni en kunnen gestuurd worden naar M.de.Vries@debibliotheekamstelland.nl. Kijk hier voor meer informatie.

Foto: Bibliotheek Amstelland

Gepubliceerd: 19 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×