Hele feestweek in september gaat niet door

Nadat we eerder al meldden dat de Pramenrace van dit jaar geen doorgang vindt, gaat zelfs de gehele feestweek van 6 t/m 12 september niet door. De besturen van de organisaties van deze evenementen hebben dit gezamenlijk en in goed overleg besloten.
Het kabinet heeft besloten om tot 1 september 2020 alle grote vergunningsplichtige evenementen niet door te laten gaan. Ook na deze datum is de verwachting dat evenementen voor duizenden bezoekers niet mogen plaatsvinden voor duizenden bezoekers of dat de 1,5 meter-regel in ieder geval van kracht blijft. Daarmee is het onmogelijk om deze evenementen te organiseren. “Het is daarom ontzettend spijtig te moeten mededelen dat de Feestweek, Vuur en Licht op het Water, Pramenrace en de Braderie dit jaar geen doorgang kunnen vinden”, zo wordt gemeld op de website van de Feesweek. “Wij begrijpen dat dit voor alle betrokkenen en bezoekers van onze altijd feestelijke en gezellige momenten, een zeer grote teleurstelling is. Echter de gezondheid van iedereen heeft voorrang boven een gezellig evenement. Wij hopen dat volgend jaar in 2021 alles wel feestelijk kan plaatsvinden en dat wij jullie in goede gezondheid weer mogen zien”, zo valt er te lezen in de gezamenlijke verklaring.
Foto: archieffoto | Arjen Vos (Aalsmeer Vandaag)

Gepubliceerd: 8 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×