Coronacijfers Aalsmeer donderdag 7 mei 2020

Ook op donderdag 7 mei zijn er volgens het RIVM geen veranderingen in de coronacijfers voor Aalsmeer en Kudelstaart gekomen. Het aantal gemelde besmettingen blijft staan op 37, het aantal Aalsmeerders/Kudelstaarters dat is opgenomen in het ziekenhuis is gelijk gebleven (9) en tot nu toe zijn er twee plaatsgenoten overleden.

Regio
In Amstelveen en Uithoorn bleven de getallen gelijk aan gisteren. In Amstelveen zijn er tot nu toe 297 meldingen, 55 ziekenhuisopnames en 34 overleden personen. Voor Uithoorn zijn de getallen: 47 meldingen, 16 opnames en 2 doden. Voor de Haarlemmermeer geldt wel dat er sprake is van een kleine toename: zowel de coronabesmettingen (224) als het aantal overleden personen (23) steeg met 1. De ziekenhuisopnames bleef gelijk met 63 personen.

De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het  beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Het blijft van uitermate belang dat iedereen zich aan de maatregelen van het RIVM houdt!! 

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×