Historische tuin opent zijn deuren weer

”Tuinbouwmuseum Historische Tuin Aalsmeer is een levend monument over de ontstaansgeschiedenis van de Aalsmeerse bloemen- en plantenteelt. De ‘Tuin’ is gelegen op een uniek stukje bovenland in het centrum van Aalsmeer aan het Praamplein. Je vindt er een bijzondere collectie gewassen die ooit in Aalsmeer werden geteeld en verhandeld. Het is een levend museum waar in elk seizoen iets bijzonders te beleven is”, aldus de Historische Tuin.

Dinsdag 2 juni opent de Tuin haar deuren weer voor bezoekers. Je kan er lekker ontspannen en genieten van al het moois dat het voorjaar te bieden heeft. Er is hard gewerkt met als resultaat een oase aan geuren en kleuren. Maatregelen zijn getroffen om ieders veiligheid te waarborgen. De Tuin is er klaar voor. Je bent van harte welkom van dinsdag t/m zondag, tussen 10.00 – 16.30 uur.

Foto: Historische Tuin Aalsmeer

Gepubliceerd: 25 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×