Flower Art Museum mag weer open!

Nadat ze tweeënhalve maand hun deuren dicht moesten houden, mogen ze dan eindelijk (voorzichtig) open. Er stonden voor de afgelopen tijd veel activiteiten gepland, maar helaas gooide corona roet in het eten. Het Flower Art Museum in Aalsmeer is blij dat het bezoekers kan ontvangen. Vanaf vrijdag 5 juni gaan de deuren weer open.

Nieuwe projecten
Deze zomer zal het museum twee jaar bestaan en hoopt het de groei van vorig jaar door te trekken. Ze hebben echter niet stilgezeten, want de tijd hebben zij benut om nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Zo is de daktuin van het museum met hulp van de vrijwilligers opgeknapt. Vanaf juni gaat de tuin open en zullen er kunstwerken te zien zijn van leden van het Mozaïekgilde, een vereniging van professionele mozaïekkunstenaars. Een ander project is de inrichting van een mini-museum in het nieuwe FloriWorld.

Reserveren
Er zijn maatregelen genomen voor de heropening om bezoekers zo goed en veilig mogelijk te ontvangen. Door de ruime opzet van de tentoonstellingszalen kan worden volstaan met een aantal eenvoudige maatregelen om voldoende afstand te houden. De koffiecorner blijft voorlopig nog gesloten, wel is de museumwinkel open. Volgens de landelijke richtlijnen moeten bezoekers vooraf tickets reserveren. Dit kan online via www.flowerartmuseum.nl.

Het museum is in juni geopend elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Het Flower Art Museum is gevestigd aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren).

 

 

 

Foto: Flower Art Museum

Gepubliceerd: 25 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×