'Let’s go' Super Juf & Meester Verkiezing

Het rare schooljaar zit er bijna op, vanaf 8 juni mogen de kinderen weer met z’n allen tegelijkertijd naar school. Super fijn natuurlijk. Niet alleen voor de kinderen was het een rare tijd maar ook voor de juffen en meesters. Tijd om die, net als in 2017 en 2018, in het zonnetje te zetten.

Het team van Let’s Go is opzoek naar de Super Juf en Super Meester van dit schooljaar. Welke juf of meester maakt dit schooljaar een top schooljaar? En waarom? Laat het weten en wie weet ontvangt jouw juf of meester deze mooie titel.

Wie verdient er een Super titel?
Wil jij je juf, meester aanmelden voor de titel geef ze dan op! Dat mag je alleen doen of samen met je klas. Zet het op papier of maak een leuk filmpje en mail deze naar letsgo@radioaalsmeer. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 juni.

Helaas is het niet mogelijk om zoals voorgaande jaren de hele klas uit te nodigen in de studio voor de bekendmaking. Maar team ‘Let’s Go’ is druk aan het nadenken hoe ze er toch een Super feestelijke uitzending van kunnen maken. Wanneer en hoe dat zal binnenkort bekend worden gemaakt. O ja, het is natuurlijk wel zo leuk als we het nog even geheim houden!

Foto: © Radio Aalsmeer | Oorkonde 'Superjuf'

Gepubliceerd: 25 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×