Isabel Mosk van Sherpa’s Stories bij 'Blikopener Radio'

Te gast bij Blikopener Radio op 1 juni is Isabel Mosk. Zij helpt met haar bedrijf Sherpa’s Stories toeristische organisaties met het uitstippelen van een strategisch pad en het in kaart brengen van persoonlijke ervaringen. Op (inter-)nationale congressen spreekt ze over online marketing binnen de reisindustrie. Wij zijn benieuwd naar het wanneer, waarom en hoe!

Op 25 mei voerden Lennart en Esther een gesprek met Daan Weddepohl. Hij is de oprichter van Peerby, een platform waarop je spullen aan elkaar kunt uitlenen. Zij spraken onder andere over zijn drijfveren en het zoeken naar een verdienmodel binnen duurzaamheidsprojecten. Hij had een eigen crisis nodig om tot andere inzichten te komen. “Het begon allemaal toen mijn huis afbrandde. Ik had geen spullen meer en dat dwong me om minder onafhankelijk te zijn.” Het gesprek en meer luister je terug op de website.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 25 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×