Naar school met ‘Young Ones’

‘Young Ones’ is een jongerenprogramma voor en met jongeren bij Radio Aalsmeer. Een programma bomvol muziek, gezellige gasten en leuke nieuwtjes. Het programma wordt gepresenteerd door Jonas Ponsen, de redactie wordt verzorgd door Ilse Zethof en de techniek ligt in de vaardige handen van Stevan van der Voet.

Deze week kijkt het team hoe het gaat als de voortgezet onderwijs scholen weer open gaan. Hoe is het om als middelbare scholier eindelijk weer naar school te mogen? Krijgen ze ook echt les of blijft het bij toetsen en mentorgesprekken? ‘Young Ones’ gaat met een paar leerlingen in gesprek van verschillende scholen en interviewen ook een leerkracht van de Westplas Mavo hoe zij het op school hebben aangepakt met die 1,5 meter.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Gepubliceerd: 29 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×