‘Let’s Go’ iedere week op vrijdag

Vanaf volgende week gaan alle kinderen weer iedere dag naar de basisschool. Programmamaakster Kim Maarse sluit de schoolweek dan voortaan op vrijdag af met ‘Let’s Go’ tussen 17.00 en 18.00 uur om gezellig het weekend in te gaan. Tien weken was ‘Let’s Go and Stay Home’ er dagelijks en later 3x in de week.

Aanstaande vrijdag 5 juni is er aandacht voor nieuws rond de Nationale Buitenspeeldag, die  woensdag 10 juni is. Maar hoe ziet deze feestelijke dag er dit jaar uit? En waarom is er eigenlijk een Nationale Buitenspeeldag? Woensdag 3 juni had Kim een BN-er in wording in de uitzending, namelijk Maud. Ze was in 2017 al eerder te gast in de studio en deed toen mee aan ‘Let’s Go got Talent’.  Nu zit Maud bij de finalisten van het Junior Songfestival. Dat betekent dat ze in de race is om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovision Song Contest in Polen. Je kunt terugluisteren via radioaalsmeer.nl/gemist.

En het team van ‘Let’s Go’ is nog steeds op zoek naar de Super Juf of Super Meester van dit schooljaar. Wie verdient volgens jou deze titel? Laat het weten via letsgo@radioaalsmeer.nl.

Natuurlijk is er iedere uitzending nog steeds ruimte voor verzoekjes, groetjes, foto’s en leuke verhalen van de luisteraars!

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer/

Foto: Maud (eigen foto)

Gepubliceerd: 1 juni 2020 om 19:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×