Laatste 'Mark en Eric Pubquiz'

Aanstaande vrijdag zal het team van de ‘Mark en Eric Show’ nog één keer de pubquiz spelen met alle kijkers en luisteraars van Radio Aalsmeer. De populaire quiz die in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn en zelfs Limburg(!) wordt meegespeeld heeft voor veel gezelligheid gezorgd tijdens de quarantaine periode. Gemiddeld deden er meer dan 150 teams per keer mee.

Ook deze, voorlopig, laatste editie bevat meerdere categorieën met algemene vragen zodat jong en oud vanuit heel Nederland mee kan doen. Neem het vanuit je eigen huiskamer op tegen familie of vrienden die aan de andere kant van het land wonen! Na afloop wordt het eindklassement bekend gemaakt.

Horecabezoek
De horeca mag weer open en dat moet gevierd worden, vinden ze bij de Mark en Eric Show. Tijdens de quiz zal er live verbinding worden gemaakt met sidekick Joyce Overvliet die, live met camera, de horeca in Aalsmeer en Kudelstaart zal bezoeken om te checken of alles in kannen en kruiken is om het grote publiek weer te ontvangen.

Beloning
“De pubquiz tijdens de ‘Mark en Eric Show’ is een ongekend succes. We hadden stonden zelf keer op keer perplex van de hoeveelheid deelnemers en tegelijkertijd is het de mooiste beloning die je kunt krijgen nadat je ergens veel tijd en energie in hebt gestoken. We zijn alle lokale ondernemers die prijzen beschikbaar hebben gesteld, de organisatie achter Radio Aalsmeer en alle luisteraars onwijs dankbaar! Daarom pakken we vrijdag nog één keer groots uit!’, aldus presentator Eric Spaargaren.
Mark Simoons, mede presentator, voegt eraan toe; “Wees niet bang dat we helemaal stoppen! Na aankomende show zijn we elke eerste vrijdag van de maand weer in de ether met de reguliere ‘Mark en Eric Show’ waar we hele leuke plannen voor in petto hebben…maar dat is nog even geheim.”

De laatste Mark en Eric PUBQUIZ show is op 5 juni van 20.00 uur tot 22.00 uur. Meedoen is gratis en kan via Radio Aalsmeer TV (Caiway kanaal 12, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort, of radioaalsmeer.nl/tv). Op markeneric.nl is een digitaal antwoordformulier te vinden die tijdens de quiz gebruikt kan worden. Tevens staat op deze website alle informatie over deelname.

Foto: Mark (r) en Eric (l) | ©Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 1 juni 2020 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×