Zoek de overeenkomst in 'Sem op Zaterdag'

Zaterdagochtend 6 juni zullen in het wekelijkse muziekprogramma ‘Sem op Zaterdag’ alle nummers die te horen zijn een overeenkomst hebben. Welke overeenkomst dat is, wordt voor de luisteraar de uitdaging om uit te vinden en tevens aan te geven wat de onderliggende gedachte is.

Mocht u als luisteraar de oplossing gevonden hebben, kunt u deze opsturen naar sem@radioaalsmeer.nl. Uit de goede inzendingen wordt een heerlijke aardbeienslof verloot.

Nog een extra reden om te luisteren naar Sem van Hest die op soms onnavolgbare wijze zijn wekelijkse selectie muziek presenteert. De keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 1 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×