Linda Nieuwenhuizen bij 'Blikopener Radio'

Verzekeraar Centraal Beheer heeft een speciale innovatielijn. Daar zijn diensten als Klushulp en RoadGuard ontwikkeld. De senior manager van deze lijn, Linda Nieuwenhuizen, is digitaal te gast in de 64e uitzending van ‘Blikopener Radio’ en praat je bij. Welke innovaties zitten er aan te komen? Hoe worden ze ontwikkeld en getest en waarom zijn ze nodig? Je hoort het op maandag 8 juni van 18.00 tot 19.00 uur bij ‘Blikopener Radio’.

Als je de uitzending van 1 juni terug luistert, hoor je het gesprek met Isabel Mosk. Zij bedenkt met haar bedrijf Sherpa’s Stories strategieën om regio’s of steden aantrekkelijker te maken voor toeristen. Wat is haar verhaal? En hoe ziet zij de toekomst van toerisme na corona? Verder was in de uitzending columnist Dimitry Vleugel, die een update gaf over de corona-app en over podcasts die alleen op Spotify beschikbaar zijn, maar ook columnist Herman Couwenbergh over een roerige Twitter-week.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×