'De Top 10 van….' Laurens van Kessel

Door de coronamaatregelen die ook bij Radio Aalsmeer golden, mocht ‘De Top 10 van…’ geruime tijd geen gasten ontvangen. Maar ook bij de lokale omroep  zijn versoepelingen aangekondigd en mogen Rinus en Talitha van Itterzon weer een gast ontvangen in de radiostudio. Maandag 8 juni  is dat Laurens van Kessel. Om 20.00 uur gaan vader en dochter de tien favoriete nummers doornemen met deze handballer, tennisser, eigenaar van een administratie-, belasting en advieskantoor EN bedenker van het programma.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Laurens van Kessel (eigen foto)

Gepubliceerd: 4 juni 2020 om 10:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×