Burgemeester Oude Kotte in R.A.P.

Op woensdag 10 juni start het politieke programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’ na een “corona-afwezigheid” weer met nieuwe live uitzendingen. Dit keer niet op het gebruikelijke tijdstip, maar deze keer al om 18.00 uur.

De eerste gast van presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest is onze burgemeester Gido Oude Kotte. Uiteraard worden met hem diverse corona issues aangesneden en wordt de vraag gesteld: “Hoe bestuur je een gemeente in deze tijd?”
Mocht u als luisteraar ook vragen hebben aan burgemeester Oude Kotte, dan kunt u deze opsturen naar sem@radioaalsmeer.nl dan zal uw vraag aan onze burgervader worden voorgelegd. Ook kunt u zelf een vraag stellen tijdens de uitzending door te bellen naar: 0297-325858.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Guido Ode Kotte | Gemeente Aalsmeer (archieffoto)

Gepubliceerd: 5 juni 2020 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×