Een persoonlijke uitvaart bij 'Echt Esther'

Donderdag 11 juni is Erik Pieterse te gast bij Esther Sparnaaij in ‘Echt Esther’. Erik werkt sinds 2014 als zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche. Hij leerde als accountmanager bij diverse verzekeraars veel over mensen.

Pieterse noemt zichzelf een “mensenmens”, maar ook creatief, ondernemend en oplossingsgericht. Inmiddels heeft hij al heel wat jaren ervaring als uitvaartplanner. Erik vindt het persoonlijke aspect het belangrijkste tijdens de uitvaart, zodat er veel herkenning is met de overledene.

Heeft u een vraag voor Erik? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Foto: Erik Pieterse | eigen foto

Gepubliceerd: 8 juni 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×