Laat je kunst wapperen en sier je gevel op

“Speciaal in deze tijd hebben je buren of voorbijgangers een beetje meer kleur en aandacht nodig”, aldus Sunny Neeter van Sunny Art. Zij wil het straatbeeld een beetje opvrolijken en daarom roept zij iedereen op de gevel op te fleuren met haar originele kunstvlag. “Laat de wind de mooie heldere kleuren meevoeren door de straat zodat iedereen kan meegenieten van dit vrolijke gewapper, want Kunst Verbindt!” vertelt de kunstenares enthousiast. “De kracht van kunst is groot, het maakt jong en oud gelukkig, raakt harten en spreekt de taal van de emotie”.

Deze vlag heeft een afmeting van 70 x 100 cm en is doorgedrukt op doek. Dat geeft aan beide zijden beeld. De vlag is gemaakt van gerecycled PET materiaal, dus je helpt ook mee om de plasticsoep een halt toe te roepen. De vlag kan op aanvraag persoonlijk gesigneerd worden.

Foto: Sunny Art | Sunny Neeters

Gepubliceerd: 26 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×