'Let's Go' over Minecraft, filosoferen en Echte Pieten

Ook komende week is ‘Let’s Go and Stay Home’ er weer op maandag, woensdag en vrijdagmiddag. Maandag duikt Kim in de wereld van Minecraft. Bij GeoFort staat heel Nederland in Minecraft, elke school, bibliotheek, politiebureau, brandweerkazerne en ook jouw huis staan op deze server. Ook de bomen, wegen en rivieren zijn ingeladen. Iedereen kan bouwen aan deze virtuele versie van Nederland. In deze online wereld zijn er zelfs burgemeesters, ministers en zelfs een Koning. Kim is benieuwd naar deze wereld en of Aalsmeer ook online te vinden is.

Woensdag
Woensdag hoor je alles over filosoferen. Liza Roozen maakt de kinderpodcast Filosoofje. Maar wat is filosoferen eigenlijk? Ook belt Kim met Monique van de Kinderboerderij want de schapen moeten geschoren worden. Waarom eigenlijk en waar gaat al dat wol heen?

Vrijdag
De week wordt weer afgesloten op vrijdag en dan belt Kim met niemand minder dan de Echte Pieten! Kim is benieuwd hoe het in Spanje is, hoe het met Sinterklaas is en zijn de pieten al bezig met een nieuwe Sinterklaashit?
Natuurlijk is er iedere uitzending nog steeds ruimte voor verzoekjes, groetjes, foto’s en leuke verhalen van de luisteraars! Deze kan je nog steeds mailen of appen.

‘Let’s Go’ is op maandag, woensdag en vrijdag te horen en te zien tussen 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl. Volg ‘Let’s Go’ ook op Facebook.

Geocraft | Gemeentehuis Aalsmeer

Geocraft | Watertoren Aalsmeer

Geocraft | Studio’s Aalsmeer

Geocraft | Studio Radio Aalsmeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: © Radio Aalsmeer | Sint en Pieten

Gepubliceerd: 17 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×