'Echt Esther': hemelvaarstdag in coronatijd

De intelligente lock down duurt nog even voort, maar langzaam maar zeker krijgen we meer bewegingsvrijheid. Deze week in ‘Echt Esther’ een aantal leuke dames: schrijfster Karen Kammeraat, onderneemster Ingrid Claasen, dominee Mirjam Vermeij en columniste Truus Oudendijk. Als een rode draad loopt de huidige crisis nog altijd door de uitzending. We zijn daar met elkaar ook nog dagelijks druk mee. Wat betekent dat voor het leven van deze vrouwen?

Karen Kammeraat
Karen Kammeraat is al een kwart eeuw bezig met ‘bewust consumeren’ en voortdurend opzoek naar duurzame producten. Zij bond haar bevindingen samen in een ‘koopgids’ voor een mooiere wereld. Ze geeft ook antwoord op de vraag: ‘Wat is duurzaamheid?’ Leef je nu makkelijker duurzaam of juist minder makkelijk?

Ingrid Claasen
Naast het optuigen en beheren van de Social Media waarin zij veel expertise heeft opgebouwd, organiseerde zij meer dan 100 netwerkevents. Ze is nu betrokken bij de uitrol van het grootste winkel platform van de wereld, in Nederland. Hoe gaat het met deze veelzijdige onderneemster sinds de lockdown medio maart van kracht ging?

Mirjam Vermeij
We bellen ook met dominee Mirjam Vermeij, het is immers Hemelvaartsdag. Tot voor kort was zij verbonden aan de Open Hof Kerk en nu zoekt zij een nieuwe positie. “Wat betekent Hemelvaart in coronatijd? Het uur wordt afgesloten met de column van Truus Oudendijk.

Heeft u een vraag voor een van de gasten, mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 18 mei 2020 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×