Daan Weddepohl van Peerby bij 'Blikopener Radio'

Minder consumeren, het milieu sparen, investeren in de lokale gemeenschap: dat kan met Peerby. Op dit platform kun je spullen lenen van of uitlenen aan anderen uit de buurt. Daan Weddepohl is de oprichter en is maandag 25 mei bij ‘Blikopener Radio’ te gast. Zijn doel is de basis leggen voor een circulaire deeleconomie. Hij schreef ook het boek ’99 redenen om te stoppen en toch door te gaan’ over het vallen en opstaan als ondernemer. Genoeg redenen voor een inspirerend gesprek.

De 1,5 meter-economie: hoe gaat de escape room-branche daarmee om? We spraken erover met Wilco Hoogeveen. Hij is de eigenaar van Turf Aalsmeer, dat escapen en lasergamen combineert. Samen met 17 andere escape room eigenaren maakte hij een online escape room. Hoe het tot stand kwam, wat zijn 1,5 meter-plannen zijn voor Turf en welke andere innovaties er zijn binnen deze branche luister je terug in de uitzending van 18 mei! Overigens was de eerder aangekondigde Linda Nieuwenhuizen verhinderd. Een gesprek met haar hebben we nog te goed.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 mei 2020 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×