'Let's go' over school, sokken en vloggen

Ook deze week is ‘Let’s Go and Stay Home’ er weer op maandag, woensdag en vrijdagmiddag. Inmiddels gaan alle basisschoolleerlingen om de dag naar school en mogen zij vanaf 8 juni weer alle dagen naar school. Maar hoe is dat om weer naar school te gaan? Sommige kinderen vinden het super fijn, maar er zijn ook kinderen die het allemaal best weer wennen en spannend vinden. Hoe ga je daar mee om? Presentatrice Kim Maarse praat hier uitgebreid over met Ilse van Toor van Kinderpraktijk Stap op.

Bram Beckmans vertelt namens het WWF op woensdag je alles over ToekomstKunde. En is er natuurlijk ook weer een wekelijkse boekentip van de Bibliotheek. Een aantal weken terug vertelde Marit Slob van Museumkids over de Tikkit Talk Challenge. Kinderen konden zelf een vlog maken over een pronkstuk van een museum en inmiddels is de winnaar bekend. Wie het is dat hoor je vrijdag. Ook belt Kim dan met 8-jarige Fleur van Dijk. Zij is ambassadeur van Stichting de Opkikker. Kim is nieuwsgierig geraakt door haar sokkenactie en wil ook weten waarom ze ambassadeur van dit mooie doel is.

Natuurlijk is er iedere uitzending nog steeds ruimte voor verzoekjes, groetjes, foto’s en leuke verhalen van de luisteraars! Deze kan je nog steeds mailen of appen.

‘Let’s Go‘ hoor en zie je iedere maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl maar volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/letsgoradioaalsmeer/

 

Foto: Sokkenactie | Pixabay

Gepubliceerd: 25 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×