'Mark en Eric Show' presenteren vijfde pubquiz

Met meer dan 175 meespelende teams zette het team van ‘De Mark en Eric Show’ tijdens Woningsdag op 27 april jl. een record neer. Vrijdag 15 mei zitten er waarschijnlijk weer vele huishoudens voor de radio en tv gekluisterd, want dan vindt de vijfde ‘Mark en Eric PUBQUIZ Show’ plaats. De quiz bevat meerdere categorieën met algemene vragen zodat jong en oud vanuit heel Nederland mee kan doen. Daag gerust vrienden of familie uit die woonachtig zijn in andere woonplaatsen, want na afloop wordt het eindklassement bekend gemaakt.

Meedoen kan via Radio Aalsmeer TV (Caiway kanaal 12, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv). Op markeneric.nl is een digitaal antwoordformulier te vinden die tijdens de quiz gebruikt zal worden. ‘We zijn elke keer blij verrast als we zien hoeveel teams er meedoen. Door middel van ZOOM en de videobeelden die uitgezonden worden op het TV-kanaal van Radio Aalsmeer luiden wij met alle deelnemers het weekend in en hebben we weer even het gevoel van samen zijn!’, aldus sidekick Kees Sparnaaij. Door in te loggen met ZOOM kan er bij elkaar in de huiskamer gekeken worden, wat handig is voor de ‘ huiskamerbattles’. De prijs? 1,5 meter eeuwige roem!

De Mark en Eric PUBQUIZ show is op 15 mei van 20.00 uur tot 22.00 uur. Informatie over deelname aan de Pubquiz vind je op www.markeneric.nl.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 13 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×