'Let’s Go' sluit nu om de dag de (thuis)schooldag af

Vanaf komende week is ‘Let’s Go and Stay Home’ er om de dag. Nu de scholen weer een beetje van start gaan, sluiten Kim, Niels en Lennart op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag jouw thuis- en/of schooldag af.

Juf Merel van de OBS Samen Een vertelt maandag hoe zij als juf de afgelopen weken heeft ervaren. Maar Kim is ook benieuwd hoe het nieuwe schoolleven voor de kinderen van de OBS Samen Een er nu gaat uit zien.
Wil jij vertellen over hoe jouw eerste schooldag er uit zag? Dat kan! Stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl Natuurlijk mag je dit alleen doen, maar eventueel samen met je klasgenoten of je juf of meester kan ook. Team Let’s Go is benieuwd naar jou verhaal!

Komende week belt Kim o.a. met Iris van het Concertgebouw over het Jeugdconcours.  Woensdag hoor je alles over de Podcast Battle waar kinderen uit groep 5 tot en met de brugklas aan mee kunnen doen. En op (Magic) vrijdag blikken Roy en Justin samen met Kim, Niels en Lennart terug op alle StreetMagic trucs van de afgelopen weken.
Natuurlijk is er iedere uitzending nog steeds ruimte voor verzoekjes, groetjes, foto’s en leuke verhalen van de luisteraars! Deze kan je nog steeds mailen of appen.

‘Let’s Go’ is op maandag, woensdag en vrijdag te horen en te zien van 17.00 en 18.00 uur. Heb je een foto en/of filmpje die je met ons wilt delen? Dat kan via letsgo@radioaalsmeer.nl, maar volg ons ook op Facebook.

Gepubliceerd: 11 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×