'That's Life' laat de kunstenaar spreken

Donderdag 14 mei is het weer die ene donderdag in de maand, dus tijd voor ‘That’s life’. Dit keer heeft de uitzending het thema ‘de Kunstenaar spreekt’. We beginnen met het nieuwe magazine in Aalsmeer: A&K Thuis met Mandy van de Zwaard. Ook kunst en cultuur gaat een vaste plaats in nemen in dit magazine. Kunstenaars Astrid Stoffels en Frederique Bruijnen komen vertellen over hun project “Kunst voor het raam”, kunstenaars zoeken in deze Corona tijd naar mogelijkheden om zich zelf te laten zien en hoe leuk is het om tijdens je wandeling van mooie kunst te genieten. Fotografe Dolly Pieterson is al enige tijd bezig als fotografe, maar ontwikkelt zich nu ook met kunstfotografie waarin ze prachtige foto’s maakt met een knipoog naar de oude schilders.

Het tweede uur zijn kunstschilder Sunny Neeter en beeldhouwster Karina Tan uitgenodigd, die samen een atelier delen aan de Hornweg. Zij komen over hun werk praten, maar ook over allerlei leuke activiteiten die zij ontwikkelen, zoals “Laat je kunst Wapperen”. Het programma wordt afgesloten af met KCA Amazing Amateurs wat dit jaar geen wedstrijd is en een thema heeft ‘Vrijheid”. Ook door de crisis geen werkelijke expositie in het Oude Raadhuis, maar gaat aanstaande zondag om 13.00 uur de vernissage virtueel de lucht in. Heleen van Haaften komt ons daarover bijpraten. En natuurlijk een lekker muziekje tussendoor tijdens de uitzending.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 11 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×