'Echt Esther' gaat duurzaam door de crisis

De intelligente lockdown duurt nog even voort, al zijn er wat versoepelingen. We mogen vanaf deze week weer naar de kapper en de basisscholen starten gefaseerd. Deze week in ‘Echt Esther’ een aantal leuke dames: schrijfster Karen Kameraat, onderneemster Ingrid Claassen en columniste Truus Oudendijk. Als een rode draad loopt de huidige crisis nog altijd door de uitzending. We zijn daar met elkaar ook nog dagelijks druk mee. Wat betekent dat voor het leven van deze vrouwen?

Karen Kammeraat
Zij woont met haar man en twee dochters in Den Haag, Karen is al een kwart eeuw bezig met ‘bewust consumeren’ en voortdurend opzoek naar duurzame producten. Zij bond haar bevindingen samen in een ‘koopgids’ voor een mooiere wereld. Ze geeft ook antwoord op de vraag: ‘Wat is duurzaamheid?’ Hoe en waarom is zij met deze zoektocht begonnen en of duurzaamheid toepasbaar is in deze crisis. Leef je nu makkelijker duurzaam of juist minder makkelijk?

Ingrid Claasen
Naast het optuigen en beheren van de Social Media waarin zij veel expertise heeft opgebouwd, organiseerde zij meer dan 100 netwerkevents. Ingrid was van 2012 tot en met 2018 heel actief met Borrel Aalsmeer. Ze is nu betrokken bij de uitrol van het grootste winkel platform van de wereld, in Nederland. Hoe gaat het met deze veelzijdige onderneemster sinds de lockdown medio maart van kracht ging? Wat deed het met haar business, maar ook met haar als persoon? Leeft Ingrid nu ook bewuster?

Truus Oudendijk
We sluiten het uur tweewekelijkse af met de column van Truus Oudendijk. Heeft u een vraag voor een van de gasten mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Karen Kameraat | eigen foto

Gepubliceerd: 11 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×