Cupcake-koningin Isa bij ‘Young Ones’

De Kudelstaartse Isa Verzeilberg werd begin 2017 de winnares van de Cupcake Cup, de bakwedstrijd die vele kinderen op tv volgden. De ‘Young Ones’-programmamakers Jonas, Stevan en Ilse vroegen zich af hoe het met de inmiddels 16-jarige Isa is en of ze nog steeds bakt. Ze blikken woensdag 13 mei om 19.00 uur met haar terug op haar avontuur en vragen haar natuurlijk of ze nog tips heeft voor iedereen die ook van bakken houdt.

Ook spreken ze met Niels Smithuis, een groep 8 leerling van IKC Triade, hoe de eerste schooldagen zijn verlopen nu de school weer open is. Gaat de eindmusical nog door? En tot slot is er contact met een sportvereniging hoe de eerste trainingen voor de jeugd verlopen zijn. Lukt het met die 1,5 meter?

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Isa Verzeilberg (mdden) | NPO

Gepubliceerd: 11 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×