Terugkijken: Secret Stereo Woningsdag afsluiter

Na 9 acts die live op het dak van Studio’s Aalsmeer hadden opgetreden op deze bijzondere Koningsdag werd het tijd voor de afsluiter: gastheren Niels Tenhagen, Lennart Bader en Frederik Tijssen brachten de laatste klanken ten gehore, in aanloop naar de succesvolle Oranje editie van de ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Normaal gesproken zijn de deuntjes geheim en zeer onregelmatig te horen op Radio Aalsmeer, maar dit keer traden zij mede dankzij de uitzonderlijke situatie in de openbaarheid: Secret Stereo!

Bekijk hier de afsluiter van de dak sets terug: Secret Stereo afsluiter op Radio Aalsmeer Woningsdag

Woningsdag werd mede mogelijk gemaakt door Eventec, Club N201 en Studio’s Aalsmeer.

Foto: Secret Stereo v.l.n.r. Frederik, Lennart, Niels (© Laurens Niezen Fotografie)

Gepubliceerd: 11 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×