Terugkijken: DJ Mexs op Woningsdag

Hij is opgegroeid in Aalsmeer en eigenlijk altijd al met feestjes en muziek bezig. Sinds een tijdje staat hij zelf ook achter de draaitafels en heeft hij al meerdere mooie dingen meegemaakt, zoals dat hij terwijl hij in Zuid-Afrika was voor zijn schoolproject daar het grote kerstfeest voor de Kitesurfclub in Kaapstad kon draaien! Hij is een echte house DJ en brengt veel passie en energie mee: DJ Mexs!

Bekijk hier zijn set terug: DJ Mexs op Radio Aalsmeer Woningsdag

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer, mede mogelijk gemaakt door Eventec en Club N201.

Foto: DJ Mexs (©Frederik Tijssen | Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 10 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×