Terugkijken: DJ Eric Spaargaren op Woningsdag

Dit multitalent is niet alleen bijzonder bekwaam op de sportvelden, als directeur van een basisschool, of als mede-presentator van de ‘Mark en Eric Show’ … Hij blijkt ook nog eens behoorlijk gedreven plaatjes te kunnen draaien! Dit kwam hij doen op ons dak en zelfs de kiezelstenen hier dansten mee, met DJ Eric Spaargaren!

Bekijk hier zijn set terug: DJ Eric Spaargaren op Woningsdag

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer, mede mogelijk gemaakt door Eventec en Club N201.

Foto: DJ Eric Spaargaren (©Frederik Tijssen | Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 9 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×