Terugkijken: DJ Marty op Woningsdag

Deze enthousiaste jongen heeft thuis een uitgebreide DJ set waarmee hij dagelijks oefent. Hij heeft dezelfde naam als een van zijn grote voorbeelden en dat daarmee kwam hij algauw ook uit op diens eerste artiestennaam. Schoolfeesten draait hij normaalgesproken, maar nu vond hij zijn publiek op het dak. Het was net te kort termijn om weer terug te verhuizen naar Aalsmeer, maar hier is hij dan: DJ Marty!

Bekijk hier zijn set terug: DJ Marty op Radio Aalsmeer Woningsdag

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer, mede mogelijk gemaakt door Eventec en Club N201.

Foto: DJ Marty (©Frederik Tijssen | Radio Aalsmeer)

Gepubliceerd: 8 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×