Terugkijken: DJ Rich8art op Woningsdag

Al een tijdje draait hij als hobby op feesten en partijen, dus toen hij de oproep voor Woningsdag zag wist hij genoeg. Hij wilde meebouwen aan dit unieke feestje op het dak. Met après-ski hits en EDM muziek gewapend kwam hij naar ons toe vanaf de Aalsmeerderweg: DJ Rich8art!

Bekijk hier zijn set terug: DJ Rich8art op Radio Aalsmeer Woningsdag

Afgelopen Koningsdag werd omgedoopt in Woningsdag en daarom werd het plan opgevat om iedereen in en buiten Aalsmeer & Kudelstaart te vermaken met een prachtig Radio Aalsmeer programma. ’s Ochtends was er het kinderprogramma ‘Let’s Go’ en ’s avonds een speciale Oranje editie van de inmiddels befaamde ‘Mark en Eric Show’ Pubquiz. Daartussenin traden van 12:00 tot 20:00 lokale DJ’s op, live in beeld gebracht vanaf het dak van Studio’s Aalsmeer, mede mogelijk gemaakt door Eventec en Club N201.

Foto: DJ Rich8art (©Frederik Tijssen | Radio Aalsmeer 2020)

Gepubliceerd: 7 mei 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×